top of page

SALPAPARKKI

Salpaparkki on Keravalla autotalo Autosalvan yhteydessä toimiva lounasravintola. Lili Sariola ja Sam Eklund aloittivat yrittäjinä Salpaparkissa elokuussa 2008 ja toivottavat nyt uudet sekä vanhat asiakkaat tervetulleiksi syömään maukasta lounasruokaa. Salpaparkki tarjoaa lounaan lisäksi tilauksesta myös Catering-ja astianvuokrauspalvelua

Salpaparkki lounaspöytä ja salaatit
TIIMI
Lili Sariola-Eklund
LILI SARIOLA

Lili Sariola on työskennellyt ravintola-alalla jo vuodesta 1995 lähtien. Ennen yrittäjyyttä Lili on toiminut useissa eri ravintoloissa tarjoilu-, keittiö-, myynti- ja esimiestehtävissä. Lili on myös johtanut Keravan Kartanoa ja ohjannut opiskelijoita kyseiseen toimintaan. Vuosien varrella varmaksi palvelualan ammattilaiseksi kasvaneen Sariolan juuret ovat kuuluisassa tivolisuvussa. Lili oli Suomen Tivolin ohjelmistossa esiintyvänä taiteilijana, käärmetanssijana.useiden vuosien ajan.

Sam Eklund
SAM EKLUND

Sam Eklund vastaa Salpaparkin ruokatuotannosta. Hän on koulutukseltaan keittiömestari ja takana on yli 20 vuoden työura niin tilaus- kuin ala carte ravintoloistakin. Ennen yrittäjyyttä Sam on työskennellyt mm. Hirvihaaran kartanossa, Krapihovilla ja Hotelli Rivolissa Järvenpäässä.

bottom of page